e
Banner

Etiketler: horoz lojistik



Horoz Lojistik e-ticaret hizmetlerinin payını yüzde 25’e çıkaracak


Yayın: 21-02-2022
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik, dağıtımdan ihracata, otomasyonlu depoculuktan dijital kontrat yönetimine kadar e-ticaretin tüm alanlarına yatırım yapıyor. E-ticaret firmalarına, lojistiğin ötesine geçip teknoloji yoğun platform hizmetleri sağlayacaklarını belirten Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, 2022 yılında gerçekleştirecekleri yeni yatırımlarla e-ticaret hizmetlerinin payını toplam yurt içi ticaret hacimleri içinde yüzde 25’e çıkaracaklarını söyledi. 




Horoz Lojistik ağır kargoda mikro ihracatın yolunu açtı



Mikro ihracat hizmetlerine yönelik yatırımlarını sürdüren Horoz Lojistik, Avrupa’ya yaptığı hacimli yük taşımalarıyla fark yaratıyor. Şirket, bu alana yönelik çözümlerini, fullfilment ve e-ihracat platform yatırımlarıyla güçlendirirken, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler açılımlarıyla da genişletecek. 




Horoz Lojistik’te uluslararası karayolu taşımaları Tolga Palabıyık’a emanet



Horoz Lojistik'te, Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Grup Başkanlığı görevine sektörde 23 yıldır tecrübe sahip bir isim olan Tolga Palabıyık getirildi. 




Horoz Lojistik'te Marmara Bölge Direktörü Ayşegül Umar oldu


Yayın: 10-04-2023
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik; Uluslararası Kara Taşımacılığı Grup Başkanlığı’na bağlı Marmara Bölge Direktörlüğü pozisyonunu Ayşegül Umar’a emanet etti.  




Horoz Bolloré'nin Proje Kargo Direktörü Ahmet Ferit Yüzsever oldu


Yayın: 17-04-2023
Kategori: Lojistik

Ahmet Ferit Yüzsever, Proje Kargo Direktörü olarak Horoz Bolloré Logistics Taşımacılık A.Ş.'de göreve başladı.




Horoz Lojistik, uzun yıllar hizmet veren çalışanlarını kıdem plaketleri ile ödüllendirdi


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik, uzun yıllardır birlikte çalıştığı değerli çalışanlarını teşekkür amaçlı, kıdem plaketleri ile ödüllendirdi.




Horoz Lojistik’in Yeni CFO’su Murat Kaplan oldu!


Yayın: 18-07-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin köklü lojistik şirketi Horoz Lojistik, Haziran 2023 tarihi itibariyle CFO / Mali İşler Grup Başkanlığı görevini Murat Kaplan’a emanet etti. 




Horoz Lojistik, 3. kez 'Kusursuz Müşteri Deneyimi' ödülünü kazandı


Yayın: 22-02-2024
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve başarılı hizmet anlayışıyla Şikayetvar A.C.E. Ödülleri'nde üçüncü kez "Kusursuz Müşteri Deneyimi" ödülüne layık görüldü.